Når skal man begynne Potty Training 

Hemmeligheten til en vellykket pottetrening, som er et stort steg for både barn og foreldre alike, er tålmodighet. Mange barn viser interesse for pottetrening etter alder 2, men suksess er ikke avhengig av noen bestemt alder. Noen barn kan ikke engang være klar utover fylte 2 ½ år eller eldre. Mesteparten av tiden, hengsler suksess på fysisk og følelsesmessig beredskap, ikke en bestemt alder. Poenget er at det er ingen grunn til å stresse fordi de som trener litt tidligere kan ta lengre tid enn forventet.

Når skal man begynne Potty Training

Ifølge forskning og studier gjort, friske barn er ennå ikke fysisk og følelsesmessig klar til å bruke toalettet før de er mellom 18 måneder og tre år gamle. Det er merkbart at jenter har en tendens til å være mer smidige når det gjelder toalett trening-læring et par måneder tidligere enn gutter.

Mange foreldre begynner toalett oppdra barna rundt om i alderen to til tre år gammel, men det er ingen offisiell alder. Selv om dette er praktisk siden det er i disse tider at barn begynner å stå opp og gå rundt, mestring sine grovmotoriske ferdigheter. Dette gjør dem mer mottakelige for instruksjoner. Videre er det i denne fasen som småbarn gripe en bit av kontroll i urinrøret og rektum. Ta signaler fra barnets mottak av pottetrening og ikke tvinge dem hvis de ikke ønsker å starte ennå.

Tegn å se etter

Denne sjekklisten vil hjelpe deg å holde orden på ditt barns beredskap og fremgang mot innledende selv uavhengighet for å gå på toalettet som en voksen. Tålmodighet er nøkkelen, men du trenger ikke å vente på hvert element for å få haket av for deg å vite når du skal starte. Bare øye for en trend, og gå derfra.

Fysiske tegn på Readiness

Er ditt barns poo regelmessig mykereog mer dannet og kommer ut til forutsigbare tider av døgnet?

 • Hvis han eller hun er nå i stand til ikke akterdekk i løpet av natten, så han eller hun kan allerede være klar.
 • En ytterligere tegn å se opp for er når din pjokk er allerede i stand til å ta naps uten ham eller henne tilsmussing bleier. Dette betyr at småbarn har allerede utviklet sin blære og endetarm indre musklene, nok til å holde tiss og bæsj i.
 • Pjokk viser interesse og nysgjerrighet på hva som skjer når du går inne på badet.
 • Han eller hun er allerede i stand til å trekke ned og opp hans eller hennes bukser alene.

Atferdsmessige tegn på Readiness

 • Barnet kan vise at han viser interesse i å behage deg og at han liker å bli rost. Dette kan be ham om å lære å gå på potte på egen hånd.
 • Demonstrasjon av uavhengighet spesielt å gjøre ting på sin egen.
 • Skitnet bleier gjøre dem til å føle ubehag.

Kognitive Tegn på Readiness

 • Din pjokk må vite hvordan de skal reagere riktig og bekreftende når du spør ham om han er klar til å tisse eller poo.
 • Barnet ditt er i stand til å oppgi høyt at han tisser eller pooping eller at han trenger å gjøre disse tingene før du faktisk gjør det.
 • Hvis de har faktisk ord for wee og poo.
 • Å være oppmerksom på at hun / han er pooping eller ta en tiss og slutter å gjøre noe aktivitet i et minutt til å vike for utskillelse.

Slik starter Potty Training

 • Sett potties på nøyaktig samme iøynefallende områder hvor treningen barnet kan se dem med en gang. Det hjelper hvis en ungdom er sett å bruke det. Snakk med dem når du poo og de viser interesse for hva du gjør.
 • Oppfordre dem til å bruke potte så snart de føler behovtisse. Hvis health de ikke treffer mark, ikke dulle mens rydde opp slik at de ikke vil være engstelig om det og være mer vellykket neste gang rundt. Det tar tid å få taket på nye vaner.
 • Lykke vil være det endelige målet for et barn som vil lykkes til slutt. Lite ros vil hjelpe, men gi ikke godteri som belønning. Når tiden er inne, vil barnet ditt vil bruke potte og de vil bare være glad for å få det riktig.

Se videoer for flere pottetrening teknikker:

Hvor lang tid tar Potty Training ta?

Du kan bare fullt fortelle at et barn er fullstendig toalett-trent hvis han eller hun allerede vet når og hvordan du skal gå på do, og klatrer opp på toalettet med bare litt hjelp. Gutter kan være fullt utdannet på et gjennomsnitt på 38 måneder, mens jenter ble trent to måneder tidligere på 36. Dette ble ifølge en studie av barn som begynte å trene mellom22 og 30 måneders alder.

Den hjelp du kan gi inkluderer tørke og rengjøring hendene etter hver bolle bevegelse til de er ca 4 eller 5. Ekstra hjelp vil også bli spesielt behov på ukjente bad ligge offentlige toaletter til de er ca 6 år.

Hva om mitt barn Tåler?

Ethvert tegn på motstand er et tegn på at han eller hun ikke er klar ennå. Store endringer i rutinen kan utsette toalett trening. Det er også ganger at et barn som er normalt å gjøre det bra på trening kan plutselig har problemer underveis for ingen åpenbare grunner i det hele tatt. Dette er helt normalt og gjenoppta med noen utsatt pottetrening må alltid ta hensyn til barnets åpenhet og et stabilt miljø.

Gjør ditt barns minneverdig opplevelse med pottetrening en positiv en. Ikke gjør det slår ut som en stor kamp av testamenter. Det er alltid best å måle barnets beredskap og ikke din.

Ved å søke hjelp

Sporadiske ulykker kan skje, og de er helt normal, men det kan føre til unødvendig erting og forlegenhet på skolen. Et barn som går tilbake til sine gamle måter, spesielt hvis de er i en alder av fire år eller eldre kan kreve medisinsk behandling; søke din behandlende lege hjelp. Wetting problemer er ofte symptomer på en mer alvorlig underliggende fysiske tilstand som en overaktiv blære eller urinveisinfeksjon. Rask behandling kan hjelpe barnet å bli skadefri.

Sitemap | Posts