Beste Probiotika 

Probiotika er levende mikroorganismer som kan tas for å fremme sunn funksjon av fordøyelsessystemet. De er vanligvis tatt i form av kosttilskudd som inneholder gunstige bakterier, som øker antall "gode" mikroorganismer i tarmen. For å få mest mulig nytte av probiotiske kosttilskudd, er det viktig å vite hvordan du skal velge de beste probiotika.

Beste Probiotika fra naturressurser (Dr.Oz og Oprah Anbefalinger):

Hvordan velge Best Probiotika

Det er flere merker av probiotiske kosttilskudd, hvorav noen er mer effektive enn andre. Det er viktig å vite hvordan du ser etter den beste probiotika supplement siden de hjelpe deg med å gjenopprette sunn balanse i fordøyelsessystemet. Her er noen ting å huske på når du velger de beste probiotika:

Lær hva du skal se etter i en høy kvalitet Probiotiske Supplement:

Beste Probiotika i markedet

Fordøyelseskanalen har ulike mikroorganismer som inkluderer gode og dårlige bakterier som lever i riktig balanse med hverandre. Imidlertid, når gode bakterier er få i antall, dårlige bakterier dominerer, som gir opphav til forskjellige sykdommer, inkludert degenerative lidelser. For å gjenopprette balansen, er probiotiske kosttilskudd ofte tatt. Ved å gjøre din egen forskning vil du finne legitime nettsteder som tyder pålitelige merke produktene som disse:

1. Ultimate Flora Critical Care 50 milliarder

Dette probiotiske supplement har vært rangert som nummer én i form av å være den beste og mest effektive av "Vitamin Retailer" magasinet og Better Health Review. Den gir deg 30 milliarder bifidobakterier, som er avgjørende for din kolon og 20 milliarder Lactococcus og lactobacill kulturer for tynntarmen.

2. iFlora Multi-Probiotiske

Dette produkt av Sedona Labs er regnet som en av de beste, siden den inneholder 32 milliarder mikroorganismer som omfatter 16 stammer av bakterier som fungerer i både små og store tarmen. Videre inneholder den probiotiske fiber og er effektiv på tross av surheten i magesekken.

3. Bowtrol Probiotiske

style = "border-right-width: 0px; display: inline; border-top-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px" title = "image003" border = "0" alt = "image003" src = "./ images / 10416468 / image003.jpg" width = "200">

Dette produktet inneholder 4 Lactobacillus stammer, pluss Bifidobacterium, som har 10 milliarder kolonidannende enheter (CFUs), som ifølge Best Probiotiske, har fem ganger mer enn det som finnes i yoghurt.

4. Suprema Dophilus Multi-Probiotiske

Dette produktet av Vitabase har den høyeste kundevurderinger i markedet. Det sies å inneholde 4 milliarder probiotika per kapsel, som er belagt for å hjelpe dem å spre gjennom fordøyelseskanalen. Det inkluderer 5 lactobacill stammer og tre bifidobacteria stammer. Den inneholder naturlig sukker, som forlenger levetiden bakterier.

5. Dr. Ohhira sin Probiotika 12 Plus

Kåret som en av de beste probiotika ved bedre helse Review, inneholder dette produktet mindre enn 1 milliard probiotiske celler, men også pakker vitaminer og mineraler samt andre mikronæringsstoffer for helse. Det sies å være ideell for vegetarianere.

MORE »

Same Category

Related Topics


Sitemap | Posts