Hjem rettsmidler for dårlig ånde 

Personer som lider av midlertidig eller konstant dårlig ånde finne tilstanden pinlig og kan føles ganske engstelig om å finne effektive metoder for å dekke over det. Elementer som mints, mouthwashes eller tannkjøtt er ofte brukt for å skjule dårlig ånde symptomer. Enkelte matvarer er kjent for å forårsake dårlig ånde, men i mange tilfeller er det bare kommer ned til følgende dårlig munnhygiene teknikker. Vurderer din rutine og arbeide med din lege kan hjelpe deg med å finne de beste løsninger for å bli kvitt dårlig ånde.

Hjem rettsmidler for dårlig ånde

1. Hold god munnhygiene

Puss tennene minst to ganger om dagen, spesielt etter at du har spist. Lagre en tannbørste på jobben eller i vesken, slik at du kan børste når du er borte fra hjemmet. Bruke tannkrem som inneholder fluor og antibakterielle ingredienser for de beste resultatene. Ikke glem å pusse tungen, et felles sted for bakterier å vokse. Hvis du har en belagt tunge, bruk en tungeskrape for å forsiktig kvitt munnen av denne resten. Også floss tennene to ganger om dagen for å fjerne rusk som kan sette seg fast mellom tennene og forårsake dårlig lukt.

2. Vask dental apparater

Tannbørster vanligvis må byttes hver 3-4 måneder, så busten begynner å gå av. Velg en børste med myk bust for å unngå irriterende munnen. De som bærer proteser eller en bro må følge deres tannlegens instruksjoner nøye for å holde disse elementene ren. De som bærer en munn vakt eller retainer bør vaske den før de setter den ideres munn. Tannlegen vil fortelle deg hvilke rengjøringsprodukter er mest hensiktsmessig for apparatet du har.

3. Hold Mouth Moist

Gjør et poeng av å drikke rikelig med vann hele dagen. Hvis det er nødvendig, tygge sukkerfri tyggegummi eller suge på sukkerfri godteri for å stimulere naturlige spyttproduksjon. De med kronisk tørr munn skal til lege for å få medisiner som vil bidra til å holde munnen hydrert. En dårlig hydrert munn vil ofte lider av halitosis. Munnvann eller en saltvannsløsning kan gurglet i 30 sekunder å hjelpe drepe av bakterier som kan forårsake dårlig ånde. En fortynnet hydrogenperoksyd-løsning health kan følge de samme effekter. Pass på ikke å svelge disse løsningene når gargling da dette kan være farlig.

4. Forbud Visse Foods

Matvarer som hvitløk, kål, løk og mat som er tungt krydret er kjent for å forårsake dårlig ånde. Å drikke store mengder alkohol eller kaffe kan også føre til at pusten å lukte dårlig. Så begrense eller unngå å ha disse typer mat og drikke.

5. Påfør naturlig rettsmidler

Etter lister noen vanlige matvarer og ting som vi kan bruke i hverdagen som kan hjelpe takle ubehagelig oral lukt effektivt.

  • Naturlige oljer. Legge peppermynte eller tea tree olje til tannkrem eller å plassere en liten mengde av disse oljene på tungen kan hjelpe kvitt munnen av ubehagelig lukt. Disse oljene er antibakteriell og kan hjelpe drepe av forurensninger som kan være medvirkende til din dårlige ånde.
  • Baking Soda. Bland en pasta av natron med vann og bruke dette til å pusse tennene. Dette bidrar til å fjerne forurensninger på tennene som kan være vanskelige å fjerne og kan bidra til dårlig ånde.
  • Friske grønnsaker. Tygge på friske grønnsakersom selleri eller gulrøtter kan hjelpe bekjempe plakk, holde pusten lukter friskere.
  • Ost. Cheese er antatt å ha antibakterielle egenskaper. Å spise en bit av lav-fett ost som snacks kan hjelpe deg å bli kvitt din munn av disse miljøgiftene så pusten vil lukte bedre.
  • Aromatiske krydder. Krydder som fennikel, nellik eller kardemomme er ofte forbrukes i frø skjema etter måltider i Midtøsten og Sør-Asia som en måte å rense pusten. Disse krydder er kjent for å ha antimikrobielle egenskaper som kan hjelpe deg å få pusten lukter friskere.
  • Te. Svart og grønn te begge inneholder polyfenoler, en ingrediens som kan bidra til å stoppe veksten av bakterier. Dette kan også bidra til å hindre bakterier som allerede er i munnen fra produserende forbindelser som hydrogensulfid som kan bidra til dårlig ånde.
  • Urter. Tygge på urter som persille, rosmarin, estragon eller peppermynte i minst et minutt er kjent for å gjøre pusten lukter friskere.

Denne videoen viser mer naturlig rettsmidler for dårlig ånde.

6. håndtere stress

Hvis du finner ut at dårlig ånde ikke synes å være forankret i en fysisk årsak, kan du bli lider av stress som bidrar til problemet. Studier har funnet at unge menn som hadde god generell helse og praktisert god munnhygiene vil fortsatthar dårlig ånde hvis de ble stresset. Stress øker kroppens naturlige produksjon av svovelforbindelser i munnhulen, som fører til en ubehagelig lukt. Praktisere ulike avspenningsteknikker for å bidra til å få kroppen til å slappe mer effektivt kan bidra til å kvitte deg med disse symptomene.

Sitemap | Posts