Hjem rettsmidler for å miste Belly Fat 

Belly fett er en stadig mer tyngende problem som flere mennesker er diagnostisert med alvorlige helseproblemer som diabetes, høyt blodtrykk og hjertesykdom. Belly fett er kjent under flere andre navn inkludert visceralt fett, intra-abdominale fettet, mage fett og potten magen fett. Disse fettlagrene er dypt inne i magen og surround organer som tynntarmen og tykktarmen. Redusere mengden magefett er en førsteklasses måte å positivt forbedre helsen.

Fysiske aktiviteter for å miste Belly Fat

Daglig mosjon er avgjørende for å forbedre din generelle stoffskiftet og redusere magefett.

1. Cardio Workout

Disse typer trening raskt øke metabolismen og brenne kalorier raskere enn bare fritid walking. De fettbrennende effekter har vist seg å vare i flere timer etter en intens cardio trening. Løping, sykling eller intense kroppsvekt øvelser kan alle få ditt hjerte og respirasjonsfrekvens forhøyet og brenne betydelig fett. Følg treningen under og gjør det konsekvent for best resultat.

Ultimate Workout for Belly Fat Loss - Cardio og Abs Workout

2. Styrketrening Workout

Muskel krever mer kalorier for å vedlikeholde. Vekt trening er en perfekt måte å befri seg for at farlig fett inne i magen. Dessuten har muskel høye metabolske krav og de med mer muskelmasse brenne mer fett hver dag. Sjekk ut følgende video for styrketrening rutine som vil hjelpe miste buk fett:

3. Pilates

Beijing en trening som er fettforbrennende ennå ikke sprek, plate hjelpe enormt i Shedding av de ekstra pounds i magen. Følg videoen og da vil du se fantastiske effekter gradvis.

Hvordan redusere Belly Fat Fast i 10 dager med Pilates Ab Økter

Endringer i kostholdet for å miste Belly Fat

1. se hva du spiser

Det gamle ordtaket om at vi er hva vi spiser ringene sant.Sukker drikker, usunt fett og altfor bearbeidet mat alle ender opp rundt vår midsection som magefett. Enkle raffinerte karbohydrater som kjeks og hvitt brød er noen av de verste mat valg. Bedre alternativer inkluderer magert kjøtt, grønnsaker health og fersk frukt, egg og nøtter. Disse naturlige matvarer bidra til å forbedre skjoldbruskkjertel hormon funksjon og kan bidra til å brenne fett. Hele korn er fylling og også bidra til å redusere kolesterolet. De hjelper også mobilisere fett butikker for sammenbrudd og bruk av kroppen. Nedenfor er en video for matvarer som vil forbrenne magefett.

2. Drikk rikelig med vann

Nesten alle av oss er dehydrert på et tidspunkt på dagen. Vann spiller en viktig rolle i stoffskiftet og regulering av kroppens homeostatiske mekanismer. Selv så lite som 2% dehydrering negativt påvirker energi og fysisk ytelse. Leveren er en viktig utøver når det kommer til å brenne fett. Dehydrering svekker leverens evne til å bryte ned og forbrenner fett til energi. Vann er den beste kilde for å opprettholde hydrering. Unngå alkohol, overdreven koffein og fruktjuice eller brus. Kunstig søtet drikke kommer med sitt eget sett med bivirkninger og kan faktisk forverre dehydrering.

3. Reduser kaloriinntaket

Å miste vekt koker ofte ned til enkel matematikk. Du har enten å spise mindre eller trene mer for å forbrenne fett og gå ned i vekt. Bare kutteut 600 kalorier per dag vil resultere i ett til to kilo vekttap pr uke. Dette er den sikreste rate å miste vekt ifølge eksperter. Rapid vekttap er vanskeligere å vedlikeholde og kan føre til helseproblemer som gallestein.

4. Ha mer frukt og grønnsaker

Vann. Denne frukten har blitt vist å forbedre lipidmetabolismen resulterer i mindre buk fett og en redusert risiko for hjertesykdom.

Epler. De som spiser tre epler om dagen mister mer vekt ifølge en brasiliansk studie. Pektin og andre antioksidanter har en rekke helsemessige fordeler.

Bananer. Denne lav kalori snack er pakket full av vitaminer og mineraler for å holde din fettforbrenning motoren går jevnt og har også vist seg å hemme kreft i tykktarmen.

Terte kirsebær. Denne type kirsebær hjelper minimere skaden for hjertesykdom, diabetes og magefett. Studier viser at inntak reduserer magefett og kolesterol nivåer.

Avokado. Denne grønne rart har både anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper sammen med lecithin. Disse stoffene bidra til å balansere vekt og kolesterol nivåer.

Tomater. Lykopen er et velkjent stoff med fantastiske helsemessige fordeler. Spise tomater kan forbedre blodlipider og inneholder kraftige antioksidanter.

Selleri. Med bare 8 kalorier per porsjon og tonnevis av vitamin C, er selleri en utmerket mat og selleri juice før måltider kan forbedre vekttap. Selleri inneholder også apigenin som har vist seg å redusere risikoen for ovarial cancer.

Livsstil endringer for å miste Belly Fat

1. Ha mindre, men hyppigere måltider

En rekke hormonelle endringer skjer etter å ha spist store måltider. Sluttresultatet er pakking på mer vekt og buk fett. Ved å spise merhyppige og mindre måltider, er kroppens metabolske ovn alltid kjører varmt. Dette resulterer i flere fett og kalorier som brennes i løpet av dagen.

2. Spis til rett tid

Gjør måltider på konsistente ganger i løpet av uken. Hoppe over et måltid eller presse en normal mealtime tilbake med flere timer og overspising er sikkert utfallet. Spise det siste måltidet før solnedgang. Venter på å spise til rett før sengetid gir dårlig søvn og kan forårsake halsbrann.

3. Aldri Trening med tom mage

Aldri trening på tom mage eller risiko dreie stoffskiftet i en sult tilstand der det med vilje forsøker å bremse ned kaloriforbrenning. Ta en rask sunn snacks som inneholder litt protein og karbohydrat slik at du har den nødvendige energien for en god trening.

4. Få nok søvn

Seks timer er det absolutte minimum av søvn nødvendig. Skimp på denne regelen, og vekten vil trolig ballong på grunn av unormal regulering av hormoner. Leptin og insulin direkte påvirke stoffskiftet, blodsukkeret og fedme. Mangel på søvn induserer stress som i sin tur omdreininger opp stresshormoner. Sluttresultatet er at du spiser mer, få vekt og pakke på magefett.

Sitemap | Posts